Pohádka
Anotace: Puberťačka po tím, když ji "něco" řekl její milý.
Proč nejsem princezna a
on není hodný princ?
Proč nejsme v pohádce
a proč za vše musí ,,Alice"? (domyslete si jakékoli dívčí jméno)
A proč si pořád zpívám píseň něžnou:
We belong together...?
A nůžkami brousím nit tenkou?
A proč život není pohádka,
která by každou noc duši hladila?
Zlato, udělals chybu!
Nejsme v pohádce-
myslíš,že odpustím lehce?
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, PetAnderson, F.i.L, Vlk v rouše, jedam, Mario de Janiero, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)