Slza
K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.
MHD pro stesk a smutek,
bez stanic, jen s konečnou.
Bezbarvá a přesto krásná,
klesá zemí slunečnou.
K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.
Vznikla na popud zrady,
vše teď bolí, šedé zdá se.
A já sám umírám ve snech,
snech o Tvojí kráse..
K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.
Slza bolesti, za předstíranou lásku..
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama, Alfííík
Komentáře (1)
Komentujících (1)