Anotace: Trvalo to sakra dlouho, ale nakonec jsem se dokopal k další, tentokrát poslední, části. Chvíli to sice vypadalo na překvapivý happyend, ale dekadence je mocná čarodějka a teď už vím, že to světlo na konci tunelu nejspíš bude přijíždějící Pendolino...
Skončila nám léta vzdoru,
méně tajná brána už není na zázvoru.
(Tak to viděly moje oči a ono to zas tak nelogické není) Celý text mne do kopostu současného podzimu pěkně zabořil a to jsem začla dneska plavat v listí...
29.11.2009 16:19:00 | kikis
no mám s tím problém, dneska
vlastně jsem to musel odtipovat (to jinak nešlo) aniž by se mi to líbilo;
je to na mě moc složitý, básník chce něco říci, ale čtenář už si dosazuje svoje.
ještě zkusím ty tři díly pozpátku a uvidíme
19.11.2009 16:06:00 | ewon
co Ti k tomu napsat? snad jen...vše se v dobré obrátí...povětšinou...nezbývá než věřit...;)
a věř že já věřím s tebou...=)
19.11.2009 12:02:00 | micátko