Jsi...
Anotace: Jsi červánky na dlani
Jsi pro mně
zázrak v barvách duhy,
jsi jako něha,
když splácí svoje dluhy.
Jsi kořením,
co dává do života víc,
nádechem před smrtí
už zastavených plic.
Jsi červánky na dlani
v šeru plném žalu,
každičkou vteřinou
protančenou v sálu.
Přečteno 504x
Tipy 34
Poslední tipující: Neriah, Antares, Vanilková Ninja, Divoženka1, snupicek, Sapphire, Bíša, Larey, Psavec, CORONATION, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)