Nevěra
Bylo to šílené,
touhou jsi řval,
hry lásky nevěrné,
ďábel se smál.
Těla se spojila,
tančily stíny,
duše se kroutila,
vrchol je jiný.
Záplava v údolí,
vichřice v horách,
ty můžeš kamkoli,
pátrat ve štolách.
Spadli jsme do pekla,
oheň kolem nás,
už jsem se zasekla,
čeká další sráz.
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: strawbery, Kars, CORONATION, Květka Š., bobi bobie
Komentáře (1)
Komentujících (1)