Zamyšlení schizofrenika
Anotace: Po dlouhé době zase jedno dílko. Psané pře pár lety v malé depresi ze života.
Dlouho mě sem nezval osud,
dlouho jsem byl v pozadí…
To platilo však jen dosud!
Snad mi múza poradí.
Je věru mnoho o čem psát,
O lásce a zklamání,
A nechodit jen pivo sát,
už mi to strach nahání.
…
Vězte: Ženy jsou vždy složité,
samé problémy tvoří.
Zážitky s nimi prožité,
z paměti se noří.
Stále sám, stále zadaný,
ve vztahu někdy jen host.
Pro nevěru vždy hledaný,
proč neumím spálit most?
Milovat a bát se toho,
myslet na to, co nemám.
Mít hodně, ale chtít mnoho.
Prý sám sebe rád lekám.
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Tesk, Bíša, Mraveneček
Komentáře (6)
Komentujících (5)