nekdy clovek vyslovuje veci, ktere by si pral, jako by tak opravdu byly: "vim, ze mne milujes"... "vim, ze bude lip"... A VIS, ZE TO CASTO FUNGUJE?! :)... hodne stesti
24.11.2009 22:53:00 | janewe
jak pyšná Gorgona
srdce neztavím v kameny
noc proměním v hřích
z očí vyšlehnu plameny
a uhoříme v nich
ST!
24.11.2009 13:40:00 | hašlerka
Jenom mi napiš..do ticha..
Poslední šelest utichá..
Až tma se kolem rozhostí..
Hadi mých vlasů zasyčí
Mé oči, oči kočičí,
Mé oči plné chtivosti..
Spatří…z kamene ženicha…
24.11.2009 09:58:00 | Hazentla
Chtěla jsem napsat do ticha
však vykřičím to ze všech sil
beru si naději
ukrytou v kameni
než mi zkamení.ST
24.11.2009 09:28:00 | Tanzania