Rentgenová láska
Tam
kde čerň se mění
ve stříbro
mé ruce sčesávají
plody tvé důvěry
tam
kde skrýváš tajemství
o která nestojíš
kde v temnu
věší se naděje
tam já
rentgenovou láskou
dohlédnu
Vstupenky k pravdě
odtrhávané z kopretiny
padají k zemi
věříš
nevěříš
bojíš se
nebojíš
mávám křídly
moucha nebo anděl
neodtrhne je
žádná síla
jen tvé váhání
Přečteno 441x
Tipy 20
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Aťan, janewe, Psavec, Bíša, hašlerka, CORONATION, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)