Kolotoč
Stojím u kolotoče,
na kterým se proháněj ženský píči.
Každou chvilku kolem mě nějaká prolítne,
ale než se po ní stihnu natáhnout, je pryč.
A i když vím, že kdybych se líp postavil,
kdybych se líp připravil,
tak bych si jednu z nich dokázal utrhnout.
Jenže já tam dál stojím jako blbec
a bláhově natahuju třesoucí se ruce po každým klíně,
kterej na mě vrhne svůj vlhkej stín.
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)