Měsíc nezapadá,ale odchází
Anotace: ................
Někdy ani nevím, co to znamená
ale tuším, že na mě sáhla smrt
myslím, že se jí vysmívám já
ale uvede mě v omyl
jsi tu, protože mě bavíš
ještě stále, ale sama víš
jak je přízeň vrtkavá
a měsíc nezapadá, ale odchází
odejdeš jako měsíc
a budeš za sebou ztrácet
listy jeřabin
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (0)