Anotace: ..v noci mě kdosi probudil..a mysl sama psala..bych tomu, kdo se hledá..to dílko věnovala!!
Mnohý ví,jak by ta cesta měla vypadat.Pokud někdo neví kudy kam,zdá se jinému řešení snadné.Pak snad pomůže rada moudrého přítele.
Dokážeš dohlédnout dál,než já,takže tvou radu bych bral.
Napsala jsi krásnou báseň,která potěšila mnoho lidí a mezi nimi i mne.Děkuji.
29.11.2005 19:29:00 | Jackyl
Monísku paráda, hned šla bych někam lehnout na záda, jen si tak snít, třeba i lásku za ruku vzít...
29.11.2005 14:30:00 | Krtica
Důležité je opravdu nejdříve objevit sám sebe.
Pak dá se i most z duhy postavit, či sundat modré z nebe.
A když na mostě duhovém potkáš právě tu svoji,
pak stane se, co má se stát - nejen jizvy se zhojí.
29.11.2005 12:13:00 | Mourek
už to tu jednou někdo psal, tak mu trochu kradu slova - šumi opět umí, jako vždy předtím
29.11.2005 11:10:00 | Kubino 2
Tak tohle je síla všech sil!!!
Doufám, že pochopí... a najde to, co hledá!!!
Moc přeji, aby s ní nejen ruce, i duše propojil
a vichřice pak radostí se roztančila... :o)))
29.11.2005 10:02:00 | Cecilka