Myslím, že tahle se ti povedla moc krásně zrýmovat. A taky myslím, že z ní cítím vše,co je potřeba. U některých básní mi chybí duše.. Taková ta možnost vytvořit si v hlavě určitý obraz. Tady mi nechybí. Moc pěkná...
26.12.2009 09:53:00 | Lissa
...víš ty co ...tiše se miluj ...báseň je to,řekl bych taková nic moc ...chybí mi tam zaujetí, cit, vášeň ...když už chceš psát o milování ...
...ale jo, dobrý ...
03.12.2009 05:13:00 | WhiteSkull