Verše
Jsi moje sluníčko na ráno,
svítící hvězdička do nocí,
veršuješ jako Cyrano,
koupám se ve tvých dotecích.
Zabalená ve Tvých rýmech,
rozpouštím Tě do básní,
schovám si Tě v rozmarýnech,
všiju si tě do třásní.
Foukám Tvoji vůni v lukách,
doteky seju do polí,
zemská kůra touhou puká,
s večerem láska mrholí.
Přečteno 602x
Tipy 36
Poslední tipující: el viento, WAYWARD, divoska_jaja, s.e.n, Mraveneček, floreciente, enigman, Psavec, poustevník Jirka, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)