Bolí
Anotace: Náhla myšlenka a jeho oči.
Bolí,bolí dostávat do srdce holí,
bolí mě tvoje oči,
tvůj pohled mě doslova mučí.
Nevím co si myslet mám,
jestli ty mě máš rád a
jestli já tě ráda mám.
Dnes chci ti otevřít své srdce,
ať dovím se pravdu,
ať dýchá se mi lehce.
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: Pythonissa__, ilona, WAYWARD, Giginka, umělec2, Bíša, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)