Umíš si říkat
Umíš si říkat, po čem toužíš,
poslušně plním Tvoje přání,
pod vlivem něhy oči zamhouříš,
pár hodin zbývá do svítání.
Ještě mi stačíš oplatit dluhy,
na tělo nasázet tisíce květů,
vždyť na budíku je půl druhý,
čeká nás společně pár dalších vzletů.
Máme svůj večerní milostný rituál,
noci jsou protkané novými triky,
zase je jiná, než byla minulá,
musíme obměnit zaběhlé zvyky.
Přečteno 467x
Tipy 40
Poslední tipující: akneliam, Labanda, Kapka, el viento, WAYWARD, Tanzania, divoska_jaja, kuskus pruhovaná, vodnař, Mraveneček, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)