až bude tráva růst
Jak věčný masopust,
řeka, v níž plavou
přezrálé jahody,
které jsem nakraď,
je sladkost tvojich úst,
máš hřívu plavou,
vstup lásko do vody
alespoň dvakrát.
Až bude tráva růst
nad mojí hlavou,
změní se náhody
počtů tvých na „krát“.
Škoda je tvojich úst,
co v řece plavou,
jak rudé jahody,
které jsem nakraď.
Komentáře (6)
Komentujících (6)