Ty
Anotace: Pro Tebe, se srdcem na dlani
TY
Když máš ještě v očích střípky snů
chtěl bych tě vidět každý z dnů
do vlasů jak ti hřeben vplul
a na rtech tvých tisíc polibků
Jak kapky vody stékající po skle
pár vzpomínek slévá se v proud
na chvíle – byly tak prosté
nedá se nikdy zapomenout
Dvě ruce
spojí se jak dva životy
pro tvoje srdce
pro jeden zázrak století
Spousta je otázek
spousta rozpaků
dívka jak obrázek
a jeden marnotratnej kluk
Pár slovíček, Pár písmen
chvíle napětí, když se loučím
když báseň jedné víle
už zas a nerad končím
Komentáře (2)
Komentujících (2)