Anotace: taková hloupost na zvednutí nalady .. moc se mi styska .. 18:02
Němý dotek,
bílý splýn,
tisíc fotek,
modrý rým,
kapka osudu,
mísa štěstí,
chlapec bez studu,
rána pěstí,
světlo svíce,
teplo krbové,
stale více,
ticho hrobové,
láska kape - kap kap kap...