jedna-jedna
miska
a třeba
touha
SToprocent rovnosti
je podstata
pouhá...
09.12.2009 23:42:00 | zelená víla
Smutné a krásné ulomky z života psané srdíčkem ale věř že život má dvě misky, čeká Tě ještě mnoho krásných chvil jen jim dovol vstoupit do duše,
08.12.2009 15:03:00 | carodejka
...já už se tedy dávno ve smutcích nehňahňám...ale napsal jsi to pěkně...
07.12.2009 18:40:00 | Mario de Janiero
Zažehni plamen dávných run
a vykřič stromům do korun,
svou touhu, touhu po kráse,
když vlna větrem zvedá se.
Jak ptáci nebem proletí
Tvé oči jsou mé prokletí
Křičím svou touhu, touhu po Tobě,
Ztracená ve své podobě.
07.12.2009 15:26:00 | Hazentla