Tvoje krása......
Anotace: Tomu,kdo vám vyzná lásku,byste měli chvilku ze svého česu věnovat,i když to zrovna není váš typ.
Před krásou Tvojí
i růže se bojí.
Než Tvoji ruku, na mou čest,
já nedržel jsem hezčí věc.
Ve snech na zdi maluji,
že Tě vroucně miluji..
Před krásou Tvojí
i růže se bojí.
Než Tvoji ruku, na mou čest,
já nedržel jsem hezčí věc.
Ve snech na zdi maluji,
že Tě vroucně miluji.
Proč si tak krásná?
Proč mi tak chybíš?
Protože jsi vzácná,
protože se mi líbíš.
Stále na Tebe myslím, srdce Ti chci dát.
Večer ptám se hvězd, zda smím tě mít rád
Západ slunce ve tvých očí,
srdíčko mi láskou, štěstím buší,
krásně rudá záře,
zvýrazňuje hebké tváře.
..."Miluji Tě".
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, Okřídlená Lištička
Komentáře (2)
Komentujících (2)