8.12.2009
Naučím se arabsky
Pro tvé skvělé oči
Dřív než vyhasnou kahany hvězd
Než se rozpijí jako roztřesené noty starého pana Korsakova
Na prsou tanečnic z pouště
Bezhlesně se roztříští
Jazykem dun, co se přelévá zprava doleva
Zapomenutou hadí stopou
Pod konečky ztuhlých prstů
Na skořicových bocích princezny...
Přečteno 446x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, Zorenka Ježková, ilona, Xsi, Bíša, mademoiselle secret, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)