pro tebe pohlazení
Anotace: i sms se dá duše pohladit,
Otázku si sobě kladu,
proč chci psát teď básničku?
snad úlevu v tom psaní najdu,
a ulevím si srdíčku.
Touha má je hladit tebe,
slovy aspoň po duši,
mým přáním je ať verš tě hřeje,
jak když lásku svou máš v náruči.
Měj tak pocit hezký-krásný,
z jemného to doteku,
že na tebe někdo myslí,
to cítit by mělo být z mého projevu.
A tak hladím duši tvojí,
ať vzbouzíš se či usínáš,
neodhadnu zda o to stojíš,
ale já ti to pohlazení posílám.
Přečteno 792x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)