Láska na dálku
Anotace: kde se asi právě teď toulá..
Když volám do dálky
jméno Tvé
navlíkám korálky
a počítám vteřiny kdy..
v naději mé
spolu jsme..
Čas jediný brání tomu
té chvíli
v polibcích tonu
na cestě domů..
klikaté..
plné stromů
Chvili letíme Vesmírem
k pevnému bodu
zavolám Ti mobilem
z té dálky
jak moc Tě potřebuju
Přečteno 552x
Tipy 28
Poslední tipující: CULIKATÁ, Pythonissa__, Fighting Dreamer, Nussichoco, Isquieasuus, WhiteSkull, Psavec, Giginka, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)