Jako měsíc moře za přílivu …
Anotace: Přitahuješ mě ...
Máš v sobě něco
nedefinovatelně krásného
co mě přitahuje,
jak měsíc moře za přílivu
Tak obrovská je to síla,
Co žene mě k tobě
A já nejsem s to odolat jí
A taky nevím proč bych
vůbec odolávat měl,
když tolik toužím být
neustále co nejblíže tebe
Komentáře (6)
Komentujících (6)