Nečekaně
Anotace: a pořád hoří!!!! ( někdy to ze mne "leze" slovensky )
--------------------------------------------------------
Už nevediac, kde to vlastne hrmí -
mne v duši
či v kráľovstve Anukovom -
dávno pojala som búrku v rozkoš a dážď za milenca...
Beznádej sa už išla krútiť so mnou v tanci
a slzy sa premenily na svatobný závoj z perál...!
...Však odrazu, celkom nečakane,
tá dávno zabudnutá modlitba ( ako hviezda, čo zabudla padnúť hore ),
nejakým čarom zažehla moj mokrý pergamen lásky.
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)