Vzpomínka
Anotace: myslim na tebe stale...pro meho nejbližšího přítele z dětsví - Draculu
Jsem neschopný básník,
lékař, co sám sebe léčit neumí..
Už nikdy my dva spolu,
se sklenkou na gauči,
kde spalo a spí tvých tisíc žen.
Bezejmenných,
protože jediné jméno bylo moje...
a to teď už k Tobě nepatří.
Moje věčně otevřená ráno,
co se nikdy nezhojí.
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: urcite.me.neznas
Komentáře (0)