Zamrzl čas..
klavíru hlas
zněl tak tence
zas..
když tekutý prostor
smetl nepohnutelné
a čas,
který ztuhl
jako rampouch na věčnost,
zabodl se do srdce
kde krev byla jen čistou láskou...
a ztichl
tvůj dech, tak rozechvělý,
když skřivan zavřeštěl do zamrzlého ticha...
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, toulavá naděje
Komentáře (1)
Komentujících (1)