já ukrývám v sobě něhu
neumím ji ukázat
je jako by byla pod vrstvou sněhu
já bojím se ji světu dát
duše moje někdy bolí
a jen pomalu se hojí
dnes nezajímá druhé cit
chtějí jen ženu na hrátky mít
nezatěžuj srdíčko,miluj jen maličko
dnes nevrací se cit budeš prázdné ruce mít