Uvidět básníka
Dneska jsem viděl
jít po městě básníka
občasnýho prózistu a pózistu.
Retko zapíchlý do klubka chloupků,
který vytách z ženskejch klínů.
Všech možnejch typů.
A druhů.
Odrážel se z výloh plnejch zboží.
Né vážně. Bez záruky.
Šel někam dolů. K řece.
Přečteno 350x
Tipy 14
Poslední tipující: CRASH, Zefi, Larey, hašlerka, Psavec, kroužek, ziriant, Bíša, Veru, Antonín Sander, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)