přišlo mi to jak noc a den, oboustranně jednostranné, neschází vám společné pojítko?
26.04.2010 17:27:00 | losscar
Já nemohu mít jen ráda,
když on mě tak moc miluje,
nechce, abych ho měla... jen za kamaráda,
tolik teho pro mne obětuje.
Chtěla bych mu dát všechno,
co jenom mohu jako žena dát,
že trpí kvůli tomu...mně není jedno,
ale spolu se umíme nejen smát.
07.03.2010 22:05:00 | NikitaNikaT.
ale muzes... jen ... nechces...je to take obycejne.. zadne skvostne obraty, ale nekdy v tom je vic nez v pozoruhodnych obratech mistra basnika... tip.. za sdeleni...ktere dava smysl...
15.12.2009 00:05:00 | saddova
Giginko toto je poznání ke kterému obvykle dochází lidé až v mnohem pozdějším věku...totiž že někdo miluje natolik že raději raní sebe jen aby ten druhý mohl žít v poklidu a pohodě.. Skládám před tebou pomyslnou poklonu až k zemi... jsi moudrá a navíc to dokážeš nesmírně nádherně napsat... děkuji za to že jsou mladí lidičkové jako ty.
12.12.2009 18:44:00 | Nút