Láska
Anotace: mé specifické vyznání lásky....
Jak zetlelý kus větvoví
Je tvůj odstín nachový
Když umíráš v mém těle
- už ani ne rozechvěle –
pak potají políbíš mne ze záhrobí
potají
vteřiny mého života tak neúprosně vzlykají
mé sny se rozpouští, ztrácí, vzdychají –
jsi neúprosně zabitý
mou tichu lávou zakrytý
umíráš v bolestech
navždy umučený
zhasínáš mou tvář
omračující zář
skalp
zní nocí a nic víc
miluji Tě… chci tím říct
Přečteno 655x
Tipy 10
Poslední tipující: WAYWARD, Dračičák, susana načeva, Quigleika, enigman, Mraveneček, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)