*JEN TY*JEN TY* JEN TY*
Anotace: a možná trochu zahrada...do které bych chtěl něco hezkého zasadit( vytetovat ) ...samozřejmě jen *pro tebe*pro tebe*pro tebe* :):):)
Sbírka:
TAK
*******************************************************
Zahrado rozkvetlá,
tisíce růží,
zrozená za světla,
barevnou tuší...
*
Za zvuku písně,
lahodném hlase,
jdou naše přízně,
ve věčném čase...
*
Zahrado básníků,
mateřské kolíbky,
dnes už tě naposled,
zaleji polibky...
*
Na konci trasy,
života běhu,
krůpěje krásy,
stečou ti z břehu...
*
Dopřejou vláhu,
voňavým kvítkům,
snesou se v dešti,
od rtů k tvým lýtkům...
*
Zahrado veršů,
trnité růže, ,
" PRÁVĚ TEĎ TETUJI !!!"
sny, do tvé kůže!!!
*****************************************************
Přečteno 1023x
Tipy 87
Poslední tipující: gallatea, PIPSQUEAK, Charibeja, pejrak, DagDag, Gabrielle, Labanda, Divoženka1, L. Šebestián Borský, malá slečna, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)