Démanty
Anotace: miluji lidské diamanty
Tvé nádherné oči,
tvé blyštivé diamanty,
nádherná nebesa,
kde krouží motýlci,
nebo horské plesa...
Dívat se do nich...
Topit se v oceánu,
běžet v širém lánu.
Vznášet se v nebesích,
usínat na mezích.
Tvé blyštivé hvězdičky...
Miluji je...
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, Lorraine, Psavec, zelená víla, Doradan, Churry, L. Šebestián Borský
Komentáře (0)