Vím, že tě ztrácím
Anotace: vytvořeno 17.11.2006 později zhudebněno, tak mi to moc jako básnička už nesedí
Vím, že tě ztrácím - tak jako láska ztrácí víru
jak největší kus smíru
jak poslední zastávka před poutí do vesmíru.
Ztrácím tě jak lípa ztrácí květ,
vím, že tě ztrácím
a bortí se mi svět.
Vím, že tě ztrácím - a asi není divu
jak pláž vodu při odlivu
jak košile vůni z cigaret.
Takhle tě ztrácím,
nelze to vzít zpět.
Vím, že tě ztrácím - a nevím, co chci říct.
Mám jít těm dnům vstříc?
Čeho všeho se chceš zříct?
Stejně tě ztratím,
jako každý rok pár let,
vím, že tě ztrácím,
lépe nevědět.
Přečteno 483x
Tipy 9
Poslední tipující: janewe, Larey, little.punkie, Mraveneček, sestra-konec, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)