Anotace: ..tok pocitu ze sezeni na nadrazi v Londyne, premitani, co tam vlastne delam..zklamani, zklamani, zklamani..
Ono vůbec každý nádraží má jakousi prapodivnou moc probouzet nostalgii a snad i smutek, když se to tak všechno seběhne. Taky jsem si jednou pěkně zapřemítala na King´s Cross... Tvá báseň je věrohodná, to zklamání z ní čiší jako zima z pod dveří.
12.01.2010 20:35:00 | Dota Slunská