Hledám tě
Anotace: vytvořeno 25.7.2007
Hledám tě. Kde jsi? Nahá bloumám bytem.
Jsi tlak, co mým tělem prochází
a já se cukám jako v extázi,
jako nedočkavé mraky před úsvitem.
Volám tě. Kdo jsi? Jen dusno spí tu.
Jsi ta vášeň, co mě ovládá
ta něha, co si nezadá
s bílým světlem za úsvitu.
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Zpátky, Mraveneček, Giginka
Komentáře (0)