Tak jsem se smířila
Anotace: Krůček ke smíření, krůček k radosti, veselo vždy není, někdy starosti vytáhnou jak rybář na háček rybu, naději zas zpět, jen neudělat chybu a nechtít všechno hned.
Tak jsem se smířila,
že nemůžu Tě mít.
Tak jsem se smířila
a nechci už dál snít.
Tak jsem se smířila,
žes musel odejít.
Tak jsem se smířila,
že s jinou toužíš žít.
Tak jsem se smířila
a co mi také zbývalo.
Tak jsem se smířila,
ač kousek tepla zůstalo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)