Tomu, koho hledám
Anotace: vytvořeno 15.12.2007
Jsi středobodem mého vesmíru,
jsi protipólem mého těla,
a ušiju ti mříže na míru
a omotám tě něhou zcela.
Jsi prapůvodcem všech mých starostí,
jsi konstantou mých smutků,
jsi silou, která mě oprostí
od pavučin hříšných skutků.
Jsi mou láskou, jsi mým přítelem
a za to něco přej si,
vidím tě v přítmí nesmělém
jen škoda, že tu nejsi.
Přečteno 594x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, janewe, Zpátky, Giginka, Radek.oslov.Šafárik, jarmil
Komentáře (0)