Snídaně
Anotace: vytvořeno 28.12.2007 jak jinak než po snídani v kavárně
Káva a kousek hnusnýho dortu,
diář a pero na stole,
tichounce koušeš mě do rtu
přes vlnu veřejné nevole.
Cigareta a telefon
- nezbytné symboly současnosti,
však po duši pohladí gramofon
a všechny tvoje ctnosti.
Sedím tu s klukem, který má vkus.
Kolikrát se to poštěstí?
Trápí mě jenom mé povahy kus
a všechny tvoje neřesti.
Cigareta zhaslá a káva dopitá
dotek rukou a vše je zastaveno,
kdo tep mého srdce spočítá
když začínáš mě líbat na rameno...?
Přečteno 378x
Tipy 12
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Zpátky, Le ver luisant, Holis, Psavec, hašlerka, labuť, PPetrushka
Komentáře (3)
Komentujících (3)