A tak jsem si vystál frontu
na kapra
na košík u Kauflandu
kde měli poslední majonézu
na salát
na stromeček ne
ten už je dávno koupený
a dokonce i postavený
jediné co nechápu
je proč?
proč tu frontu stojím
když za týden umřeme
proč ten týden neprospím
vždyť já spím tak rád..