Jiný svět
To byste mi nevěřili,
co jsem dneska viděla,
takový divný svět,
faleš a lež v něm vévodily.
Tu sliboval chlapec dívce věrnou lásku
a už tajně koukal po jiné,
tu babka dávala falešné groše,
tu vedl trpaslík slona na provázku.
Bylo tu spoustu slov,
víc než se na svět sluší,
pravda však nebyla ani jedno,
kam pak dát svou duši do úschov.
Tak jsem se rozhodla, že ji svěřím
milému chlapci, který o ni jevil zájem,
však náhle vykopl mě za dveře.
Od teď už cizím lidem nevěřím.
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Cagi, Trystan ap Tallwch
Komentáře (0)