Jednohubka zoufalství na podnose z hoven
Ublížil jsem ji
tak moc jsem chtěl líbat její ústa
a přijímat její dotyky
až jsem vše znásilnil
úsměv a vůně
utopená v kaluži u továrny
čistá láska
zrcadlicí se z hoven zasratáho hajzlu
křeče
bolest
neštěstí
zmar
ten pohled ze zrcadla už dávno není pěkný...
Komentáře (1)
Komentujících (1)