Jsou chvíle, kdy nás láska povznáší a chvíle, kdy velmi bolí ... moc Ti přeji, ať brzy přijdou zase Tvé šťastné dny ....:o)
16.01.2010 20:54:00 | Beepat
Bolavo cítím, ale snad není tak zle... Každý má své chyby, ale také své klady a ten druhý ho tak musí brát... Jen úcta a respektování druhého, takový, jaký je, vede ke spokojenosti obou i když je to umění... Tak to vidím já milý příteli. Přeji krásný nový rok, pohodu a klid.
30.12.2009 10:36:00 | labuť