moc krásně napsáno s užasnou něhou .. přeji také hodně štěstí a zdraví v Novém roce..
02.01.2010 17:52:00 | zelená víla
Přeji Vám vše nejlepší do Nového roku, hodně zdraví, štěstí a nechť je vaše dílo, životy i zdraví požehnáno. Děkuji Vám za Vaši přízeň a jsem ráda, že jste. Ráda Vás čtu, lidičky. Děkuji Vám.
02.01.2010 10:57:00 | Maura