Sekvoj
Pan Kalista chorý pán
do sekvoje vrazil ojí,
strom je ojí orýpán,
praskla kůra na sekvoji.
Sedí sršeň na sekvoji,
oj v sekvoji zaseklá
sosák se mu zasek v oji
"sakra, smůla", zase klá.
I housenka na listu
pozoruje sršně v oji,
a chorého Kalistu
- tragédie na sekvoji.
Komentáře (3)
Komentujících (3)