Alkoholická
Anotace: jedna z mých nových
láska je jak nápoj strachu
nech mě jím se opíjet
než sklenice skončí v prachu
neříkej, že nežije.
než ten piják, nepoučen
ze svých chyb a strádání
pozve těch svých deset slečen
na drink bez zaváhání.
chci být taky alkoholik,
neříkám, že v léčebně
jen mi řekni, lahví kolik
musím ukrást hanebně?
asi mi však bude stačit
denně malá sklenička
nepřepísknout, nevyplašit,
lásce stačí chvilička...
Přečteno 404x
Tipy 18
Poslední tipující: jitka.svobodova, susana načeva, Zpátky, Pevya, Holis, janewe, labuť, Psavec, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (0)