Anotace: Jenom básnička.
Já nikdy neřeším úpravu, protože jsem taky nestudovala, jak se básně mají psát, ale vždy zkoumám obsah a Tvůj se mi líbí! :o)
07.01.2010 08:56:00 | labuť
na literu se těžko vytváří "úhlednost" - s velkýma písmenama tu s Whiteskullem souhlasím - ale na to že nejseš básník se ti básnička povedla :o)
07.01.2010 07:39:00 | hanele m.
Neumím psát básničky, jen jsem to tak něják cítil. ...a na začátku věty jsem zvyklý psát velká písmena, stejně jako u osobních zájmen. Možná by bylo úhlednější, kdyby každý odstavec, resp. sloka začínala velkým písmenem, ale neznám pravidla kterými se řídí psaní básniček, opravdu to moc neumím. Básník by řekl: To láska mi v ústa verše dala :-)) Díky a čau :-)
07.01.2010 05:40:00 | Balaenoptera