Přijdeš?
Ležím tu zmatená,
v tělo své oděná,
v toužebném čekání
Snad v cestě nezbrání
Přilétne na oři
Lásky sen rozhoří
Polibkem zažehne
srdce dřív kamenné
Pod rukou začnu tát
Ústy chlad bude sát
z ňader prv ledových
Kolik jen žáru v nich!
V nitro mi proniká
Zatýkám viníka
Svírám ho v objetí, se mnou teď poletí
ve vesmír vzdálený, v lásky her proměny
Jak koník vzpíná se
Lehce mu nevzdám se!
Nedám hned od pout klíč
A chtěl by, chtěl by pryč!
Zůstaň tu chvíli jen
Pouhou noc, pouhý den
V závrati přisedám
Cele se tobě dám
v posledním objetí
K lásce jsme
prokleti!
Přečteno 565x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, Kapka, ilona, divoska_jaja, susana načeva, CRASH, Zasr. romantik, Íá
Komentáře (4)
Komentujících (4)