Dilema
Anotace: Zase jedna starší...
Slunce jako nejjasnější hvězda nemá moci v noci.
Slunce jako zdroj tepla pouze chladí o vánocích.
Na slunce zapomenete když dlouho bude noc,
nemá zas až tak velkou moc.
A noc, ke mně tak chladná,
chtěl bych aby svítila a hřála
jen a jen mně pro radost,
ale to je bláhovost.
A tak čekám týden na rozednění,
a je mi na nic z náhlého porozumnění,
že v noci chtěl bych věčnou tmu
a za dne nekončící světlo.
Komentáře (0)