Srdce
Rozerváno na kusy,
tlouci dále musí,
vyrthnuto z těla,
takhle si to chtěla?
Krvácí v kanálu,
vymazáno z análů,
nikdy neexistovalo,
co se s námi stalo?
Spomaluje tlučení,
dost už mučení,
tichounce umírá,
lásce dveře zavírá.
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, Iwetta, carodejka, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)